Höyläpenkkiblogi » SIMBERG BÅT & SNICKERI - Monipuolista ja vankkaa puutyöosaamista Turunmaan saaristossa.

Höyläpenkkiblogi

Höyläpenkkiblogin pääpaino on kuvissa. Esittelen blogissa ajankohtaisia hankkeita, laitan näytteille taiteellisia valokuvia, kaivan esiin historiallisia kuvia arkistoista, vinkkaan myynnissä olevista veneistä yms. Katsotaan, mihin suuntaan blogi kehittyy.
Tiistai, Helmikuu 25, 2020, 04:47 | Ei kommentteja »

Tuntuu että syksy siirtyi Korppoossa tällä kertaa suoraan kevään puolelle. Lumeton talvi on mahdollistanut ulkohommia oh yes, mutta jotkut metsätyöt odottavat vielä kylmää säätä ja jäätynyyttä maata...Pulkat Rattikelkat, ja laudat ovat jäänneet varaston pimeyteen:(

Vierailu Maarianhaminassa missä järjestettiin puuvene-seminaari oli erittäin inspiroiva!  Sjökvarteret:issa veistellään parhaillaan uusi Kaljaasi sekä 14-metrinen Jahti. (hattu pois).

Näsuddenin verstaalla tänä talvena kaksi soutuvenettä korjauksen alla, ja kotiverstaan remppa jatkuu. Vielä eletään "sitä rauhallista talvikautta" mutta nurkan takana kuuluu jo kevään rumbakarnevaali lähestyvän...

Syksyn terassiprojekti venyi talvin puolelle, niin myös syksy..Loputon syksy helpottaa ulkohommia. Tässä erään asiakkaan kesämökin terassiprojekti työn alla.

Verstaalle lisää aukkoja seiniin, sekä hirsikehikon vahvistus följareilla.

Soutuveneen kyljet skrapauksessa.

Maarianhaminassa työn alla Kaljaasi Emelia. Kaarret ovat tammea..

Ahvenamaan laivanrakentajat osavat ja tekevät. Tässä kaljaasi "Emelia" työn alla Maarianhaminassa. Kaaret ovat tammea.

 

 


© SIMBERG BÅT & SNICKERI - Puh. 040 753 5788 - Tietosuojaseloste - Kotisivut: Sivustamo Oy